Nogmaals, de nieuwe Interceptor!

Goed nieuws voor de liefhebber, opnieuw is de nieuwe Interceptor S leverbaar. Het nieuwe bedrijf Jensen International Automotive (JIA), opgericht door Charles Dunstone, biedt een moderne Jensen Interceptor aan.

Zoals wellicht bekend, werd door V Eight Ltd. sinds 2008 een Interceptor S aangeboden in gelimiteerde oplage. Hier vindt u een rij-impressie van het gerenommeerde blad Evo UK die ze in 2008 publiceerden; zij waren vrij lovend over de auto. Ondanks de goede kritieken en een gezonde interesse is het bedrijf ter ziele gegaan. Onder de naam JIA en met een financiĆ«le injectie wordt nu een doorstart gemaakt. In een artikel – vergezeld van foto’s – vertelt JIA over de nieuwe opzet en de auto. Het nieuws heeft ook de reguliere media bereikt; zelfs de BBC heeft er een artikel en videoreportage aan gewijd.

De Interceptor S (en later ook de Interceptor SX) zal worden gebouwd door Gama Motorsports in Banbury (UK).
Tegen inlevering van uw Interceptor en een overboeking van tenminste 105.000 GBP kunt u er eentje bemachtigen…

Interceptor S

Dit bericht is geplaatst in Foto, Media en tagged als , , . Bookmark de permalink . Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.