Vrijgeven ledenlijst

Oproep tot het vrijgeven van onze ledenlijst
Tijdens de laatste ALV in het Austin Healey Automuseum in Vreeland kwam bij de leden de vraag naar voren om een ledenlijst te mogen ontvangen. Het gebruik ervan zal privé en binnen de club blijven. Gedacht wordt aan het tussen de leden onderling bellen/mailen voor het oplossen van (technische) problemen, het elkaar bezoeken omdat men in de buurt is, of om afspraken te maken voor gezamenlijk bezoek aan ritten en beurzen. De lijst zal alleen naam/adres/woonplaats/telefoonnummer/email-adres en autotype weergeven.

Na de discussie over de voor- en nadelen is bij stemming in de vergadering besloten deze lijst uit te gaan delen binnen de leden van Het Jensen Genootschap Holland.Nu kunnen we ook ons voorstellen dat er leden zijn die ABSOLUUT NIET WILLEN, dat hun naam op die lijst staat. Wij vragen deze leden dringend zich per omgaande kenbaar te maken bij mij en ik zal zorgen dat u NIET OP DEZE LIJST VERSCHIJNT. Doe dit wel op korte termijn, want dan kan ik daarna de lijst gaan samenstellen en verzenden. Mocht ik tot 15 april 2013 niets van u horen, neem ik aan dat u geen bezwaar tegen deze actie heeft en zullen we in april 2013 deze lijst gaan rondsturen.

Mede namens het bestuur,
Emile Huijsman
secretaris HJGH
email: huijsman@jensenholland.nl
tel (Nederland) 06-51538640

Dit bericht is geplaatst in Bestuur. Bookmark de permalink . Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.