terugblik Sauerland weekend 2014

Op 26 t/m 28 september jl. is een gemengd gezelschap van Duitse, Belgische, Engelse en Nederlandse afgereisd naar het Sauerland voor het door het HJGH georganiseerde weekend. Hierop terugblikkend kan gesteld worden dat het een succes was. Naast de uitstekende verzorging was het weer goedgezind, de stuurwegen langs de uitgezette routes perfect en volop ruimte om met elkaar gezellig te kletsen over auto’s en wat dies meer.

Hierbij alvast en sfeerimpressie.

Dit bericht is geplaatst in Evenement en tagged als . Bookmark de permalink . Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.
 • Toekomstige evenementen

  1. Classic Wings & Wheels (9de editie) 31 augustus 2019

   augustus 31
  2. HJGH Herfstweekend – 19 tot 22 September 2019

   september 19 - september 22
 • Laatste nieuws