Vooraankondiging Eifel weekend 2015

Beste mensen,

De voorbereidingen voor het herfstweekend voor dit jaar zijn al in volle gang. De datum is vastgesteld 2-4 oktober 2015. Zet dat dus alvast in de agenda.
We zullen verblijven in het Bel-Air Hotel in Echternach, Luxemburg, vlakbij de grens met Duitsland, het gebied van de Eiffel en de Luxemburgse Ardennen.

Hôtel Bel-Air
1, Route de Berdorf
L-6409 Echternach
LUXEMBURG

Dit is een 4 sterren wellnesshotel op loopafstand van Echternach. Er is een mooi afgeschermd parkeerterrein dat voor ons gereserveerd zal worden. Vanuit het centrum van het land is het ongeveer 375km of 4 uur rijden.

Het programma is als volgt:
Aankomst is in de loop van vrijdagmiddag. U komt op eigen gelegenheid naar het hotel. Wilt u samen reizen met anderen neem dan even contact met ons op dan kunnen wij wellicht wat organiseren.
Na aankomst het gebruikelijke socialiseren met de koppen onder de motorkap en sigaar, sigaret, pijp en/of drankje in de hand, of er kan b.v. wat rondgekeken en gewinkeld worden in het stadje Echternach. ’s Avonds is er een gezamenlijk diner in het hotel.

Zaterdag na het ontbijt vertrekken wij voor een rondrit in de Luxemburgse Ardennen/Duitse Eifel langs heuvelen en dalen, meren en stadjes etc. Uiteraard zorgen wij voor een kaart en routebeschrijving.
We zullen onderweg gezamenlijk een lichte lunch gebruiken. De gegevens van het betreffende restaurant vindt u in de routebeschrijving, evenals de tijd. Ook zullen wij hierin een aantal beziens- en wetenswaardigheden aangeven. ’s Avonds is er een diner in het hotel.

Zondag na het ontbijt en uitchecken vertrekken wij voor een mooie tocht min of meer in de richting van Nederland, die zal eindigen met een gezamenlijke lunch. Ook hier zal in een routebeschrijving worden voorzien naar het restaurant voor de lunch. Hierna kan men op eigen gelegenheid huiswaarts keren of nog even de stoet volgen tot onze wegen zich scheiden.

Het is aan te raden om een navigatieapparaat (TomTom, Garmin o.i.d.) mee te nemen, zeker als u onderweg ergens wat langer wilt rondkijken en/of van de route gaat afwijken. U kunt dan zelfstandig naar de te bezoeken bezienswaardigheid/heden en restaurants voor de lunches rijden (vaste tijd). Deze plekken zullen met de kaart niet altijd even makkelijk te vinden zijn.
Betrekkelijk dichtbij bevinden zich de circuits van de Nürburgring en Spa Francorchamps, terwijl ook het test circuit van Goodyear hier in de buurt ligt.

Er kan vanaf nu worden geboekt voor het weekend. De kosten bedragen €465 per paar voor leden en hun partner en €565 per paar voor niet-leden en hun partner , gebaseerd op een verblijf in een 2-persoonskamer. In de prijs zijn inbegrepen: 2x hotelovernachting plus ontbijt, 2x diner plus 2 drankjes per persoon, 2x lunch plus twee drankjes per persoon.
Dit is meer dan in de afgelopen jaren hetgeen wordt veroorzaakt door hogere hotelkosten in Luxemburg/Eifel en bovendien zijn nu bij de maaltijden drankjes inbegrepen.
Komt u alleen of neemt u kinderen mee, neem dan even contact met ons op.

Wij hebben een optie tot 1 juli op 35 kamers dus wees er vlug bij om te boeken, wie het eerst komt het eerst maalt. U kunt boeken bij onze penningmeester Hans Harting of bij Kees Oudesluijs. Betaling op de rekening van HJGH (IBAN: NL29INGB0003276061) geldt als boekingsbevestiging. Later (d.w.z. nadat de optie is afgelopen) kan men alleen boeken zolang er nog kamers beschikbaar zijn.

We hopen op een grote opkomst gezien het enthousiasme waarmee velen hebben gereageerd na de vorige edities van het herfstweekend.

Hans Harting
Kees Oudesluijs

Dit bericht is geplaatst in Evenement. Bookmark de permalink . Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.