Internationale lustrum meeting 2016 (UPDATE!!!)

In 2016 bestaat het Jensen Genootschap Holland alweer 35 jaar! Om dat te vieren, organiseert het Jensen Genootschap een internationale lustrum meeting in Volendam. Iedereen vanuit binnen- en buitenland wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Ons Internationale weekend op 16 tot 18 september 2016 dat oorspronkelijk zou plaatsvinden in Hotel Hoorn is verplaatst naar Hotel Van der Valk Volendam, gelegen tussen Volendam en Monnickendam. Beide plaatsen zijn op loopafstand, maar er is ook een busverbinding met de bushalte nabij het hotel.
Hotel Volendam is een 4-sterren hotel met een zwembad dat gratis toegankelijk is voor gasten. Er is ook een fitness ruimte en een sauna welke tegen betaling gebruikt kunnen worden. Het is gelegen naast een provinciale weg en heeft achter het hotel een parkeerruimte die grotendeels uit het zicht is van voorbijgaand verkeer.

Ons programma voor het weekend is als volgt:
– Aankomst op vrijdag bij het hotel ca. 12:00, de kamer is meestal rond 15:00 beschikbaar. Er is een “ladies programma” in de middag waarbij natuurlijk ook anderen welkom zijn. De rest duikt met een pilsje in de hand onder de motorkappen op de parkeerplaats. Diner om 18:00 met daarna een bezoek aan de bar of ……..

Zaterdag na het ontbijt vertrekken wij om ca. 10:00 voor een mooie rit door Noor-Holland. Dit keer hebben wij op veler verzoek geen gezamenlijke lunch zodat iedereen kan eten wat en hoeveel hij of zij wil en bovendien ontstaat er zo meer tijd en gelegenheid een bezienswaardigheid eventueel wat beter te bekijken of geheel uw eigen pad uit te stippelen.
Om 19:00 gaan wij aan tafel voor het diner met tussen de gangen door een demonstratie en na het diner is er gelegenheid tot een dansje of een drankje bij live muziek van de Original Michigan Ramblers of ArraWarra.

– Na het uitchecken op zondag gaan wij binnendoor op pad naar het Fordmuseum in Hillegom dat claimt de grootse Ford verzameling ter wereld te huisvesten. We zullen daar ook de lunch gebruiken.
Na afloop nemen wij afscheid van elkaar en keert een ieder huiswaarts of reist naar een verdere bestemming.

Tarieven:
Het volledige weekend  wordt aangeboden voor €530, op basis van 2 personen / 2-persoonskamer.
Inbegrepen zijn: 2 overnachtingen, 2 x ontbijt, 1 x lunch, 2 x diner, kaart en routebeschrijvingen, radiator/grill badge ter ere van het lustrum (1 per voertuig), toegangskaarten, toeristenbelasting etc.
De prijs van het arrangement op basis van 1 persoon / 1-persoonskamer bedraagt €405.
Er is desgewenst ook 1 familiekamer beschikbaar voor 2 volwassenen + 2 kinderen ad €795 voor het arrangement.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding (in het Engels)

Dit bericht is geplaatst in Evenement en tagged als , . Bookmark de permalink . Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.