Update Jensen Museum > Porsche FF

In de UK bevindt zich het privé-museum van Ulric Woodhams dat geheel is gericht op de Jensen FF. Onlangs is de website grondig vernieuwd. Hier vindt u allerhande informatie over de FF.

Vermeldenswaardig is de recente aanschaf van de Jensen FF met chassisnummer 119/008. Deze FF werd namelijk in 1965 door niemand minder dan Porsche besteld. Na aflevering in 1967 werd de FF grondig bestudeerd door de ingenieurs van Porsche. De fabriek was uitermate geïnteresseerd in de werking van de four-wheel-drive unit van Ferguson Formula. De opgedane kennis is later door Porsche gebruikt bij de ontwikkeling van de aandrijving van de Porsche Typ 953.

Meer weten? Kijk voor veel meer FF info op de website van het Jensen Museum.

Dit bericht is geplaatst in Foto, Media en tagged als , , . Bookmark de permalink . Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.