HJGH Herfstweekend – 19 tot 22 September 2019

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

HJGH Herfstweekend – 19 tot 22 September 2019

september 19 - september 22

 

HJGH Herfstweekend – 19 tot 22 September 2019

Na het succes van voorgaande edities nodigen we alle Jensen-rijders uit voor Het Herfstweekend van het HJGH 2019. Dit jaar reizen we af naar het Duitse Eifel / Hunsrück-gebied van 19 tot 22 september. Er is dus een extra dag op donderdag! Klik snel verder voor alle details!


Het programma:

  • Aanvang op donderdag 19/09 vanaf ca. 12:00 uur bij Hotel Berg & Dal, Roodweg 18, 6285AA Epen (www.bergendalepen.nl) in het uiterste zuiden van Nederland.
  • Op de vrijdag nemen we een mooie route naar het zeer pittoreske stadje Monchau, waar je een wandeling kunt maken en kunt lunchen. Vanaf daar gaan we verder naar onze eindbestemming: Seehotel Kell am See, Seeuferweg 1, 54427 Kell am See (www.seehotel-kell.de) in Duitsland, waar we 2 nachten zullen verblijven.
  • Op de zaterdag hebben we een mooie tour naar Trier, waar je een bezoek kunt brengen aan deze zeer interessante stad en kunt lunchen. Vanaf daar zullen we terugreizen naar het hotel langs de weggetjes.
  • Op de zondag reizen we opnieuw in noord-west richting naar Hotel Berg en Dal in Epen, waar we onze lunch zullen gebruiken, waarna we afscheid van elkaar nemen en naar huis reizen.

Prijs:
De prijs voor het gehele weekend is €280 per persoon op basis van dubbele bezetting van de kamer, dus per stel €560. Eenpersoonsgebruik is €340. Dit omvat 3 overnachtingen, 3x ontbijt, 3x diner, lunch op zondag. Deelname met aankomst in Kell op vrijdag 20 september is ook mogelijk. De prijs bedraagt dan €405 per stel voor een 2-persoons hotelkamer resp. €250 voor  een 1-persoonskamer. Dit bedrag omvat dan 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x diner en lunch op zondag.

Langer verblijven is mogelijk:
De boeking van het herfstweekend is alleen via HJGH. Als je voor of na het weekend nog een aantal extra nachten in het hotel wilt verblijven, kun je rechtstreeks contact opnemen met het hotel onder vermelding dat je deelneemt aan het HJGH Herfstweekend. Als je liever hebt dat wij de extra nacht(en) voor je regelen of als je vragen hebt over tarieven voor kinderen, neem dan contact met ons op.

Boek vóór 1 juli!
Het aantal beschikbare kamers is beperkt, dus als je serieus geïnteresseerd bent, zorg er dan voor dat je vroeg boekt! Je boeking wordt pas na betaling bevestigd. Sluitingsdatum is 1 juli 2019 of eerder wanneer alle kamers geboekt zijn. Latere reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Vermeld bij je boeking je volledige naam, adres en e-mailadres; naam van je partner; merk en type van je auto. Informeer ons ook over speciale vereisten met betrekking tot diëten enz. Deze informatie al alleen voor de organisatie van het HJGH herfstweekend gebruikt worden. Meer info:

Handige informatie:
Het wordt ten zeerste aanbevolen om een ​​bijgewerkte TomTom, Garmin of soortgelijke sat-nav mee te nemen als je van de route wilt afwijken of een aantal speciale plaatsen wilt bezoeken. De routes kunnen ook worden gedownload naar veel TomTom of Garmin en mogelijk andere navigatiesystemen. Deze worden per e-mail toegestuurd, inclusief een digitale versie van het road book met alle details en routebeschrijvingen.

Niet inbegrepen:
Toegangsprijzen voor POI’s in Monchau of Trier en de lunches op vrijdag en zaterdag zijn niet inbegrepen.
De georganiseerde lunches op vrijdag en zaterdag zijn weggelaten, omdat velen deze in het verleden veel te veel vonden. Dus nu kun je een broodje in een Konditorei, een Big Mac-meal bij Mc Donalds of een 3-gangenmaaltijd in een chique restaurant naar keuze nemen.

Betalingsdetails:
Het Jensen Genootschap Holland
IBAN: NL29 INGB 0003 2760 61
BIC: INGB NL2A
ING Bank NV, PO Box 1800, 1000 BV Amsterdam
onder “herfstweekend 2019”

Gegevens

Begin:
september 19
Einde:
september 22
Evenement Categorie: