HJGH

Het Jensen Genootschap is dé club voor en door mensen die iets met Jensen hebben, een Jensen bezitten of er één willen bezitten. Op onze website vindt u informatie over Het Genootschap alsook informatie over dit nog immer exclusieve merk. Ook kunt u het laatste nieuws over het merk op deze site lezen.

Nederlandse C-V8 scoort tijdens Int. JOC Weekend (UK)

Meer dan 4 jaar werkte de voorzitter van HJGH (Anton Raaymakers) aan zijn Jensen C-V8 MK3 uit 1966. De restauratie is zorgvuldig tot de laatste bout en moer met liefde uitgevoerd. Het harde werk was het meer dan waard, want tijdens het National concours 2019 van de UK Jensen Owners Club’s AGM & International Meeting viel deze C-V8 “vol” in de prijzen.
Het resultaat:

·         Best Jensen C-V8

·         1st prize Concours 2019

·         Member’s Choice

·         President’s Cup

Zoals de Engelsen het benoemen: “This C-V8 won a plethora of awards including the Strathcarron Trophy (President’s Cup).” Deze Trophy wordt sinds 1976 uitgereikt en is nog nooit door iemand buiten de UK gewonnen. De prijs is vernoemd naar oud JOC President Lord (David) Strathcarron, een autojournalist die bevriend was met Prins Phillip én met de gebroeders Jensen.

Word Lid

Lid worden? Via onze website kunt u meer informatie verkrijgen en u aanmelden voor een lidmaatschap. U kunt ook onze brochure downloaden en op uw gemak bekijken of printen:

Via het menu HJGH vindt u allerlei informatie over Het Jensen Genootschap: