NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

HJGH Herfstweekend 2020

Het Herfstweekend 2020 van Het Jensen Genootschap Holland vindt plaats in Hotel Berg & Dal in Epen, Zuid-Limburg  van 24 t/m 27 september.

Mooie routes in de omgeving Limburg, België, Duitsland en Luxemburg
Aankomst op donderdag 24 september vanaf ca. 12:00 uur bij Hotel Berg & Dal te Epen (www.bergendalepen.nl)  in het uiterste zuiden van Nederland. Op de vrijdag en zaterdag gaan we mooie routes in de omgeving (Limburg, België, Duitsland, Luxemburg) rijden waarbij wij dit jaar de gelegenheid zullen bieden om ergens wat meer rond te kijken. Zondag reizen we af in noordwestelijke richting en zullen we waarschijnlijk in de buurt van Tilburg de lunch gebruiken, waarna we afscheid van elkaar nemen.

Neem uw navigatiesysteem mee
Het wordt ten zeerste aangeraden om een geüpdatet navigatiesysteem mee te nemen, vooral als u wilt afwijken van de voorgestelde routes. De routes kunnen ook worden gedownload naar een meer geavanceerde TomTom of Garmin en mogelijk andere navigatiesystemen. Deze bestanden worden per e-mail naar u verzonden. Een digitale versie van het routeboek met alle details en routebeschrijvingen zal ook worden toegezonden. Dit jaar beloven we de routes wat makkelijker te maken. Ze waren wat lang voor sommigen tijdens ons laatste herfstweekend.

Kosten
De prijs voor het gehele weekend is €260,= per persoon op basis van dubbele bezetting van de hotelkamer, dus per stel bedragen de kosten €520,=. Een 1-persoonskamer kost €330,=. Dit bedrag omvat 3 overnachtingen, 3x ontbijt, 3x diner en de lunch op zondag. Kosten van drankjes bij het diner, toegang voor POI’s onderweg en lunch op vrijdag en zaterdag zijn niet bij de prijs inbegrepen. Voor deelname vanaf vrijdag zijn de kosten respectievelijk: €385 en €250.

Boekingsinformatie
Boeken van het herfstweekend is alleen mogelijk via HJGH. Als je voor of na het weekend nog een aantal extra nachten in het hotel wilt
verblijven, kun je rechtstreeks contact opnemen met het hotel om te vermelden dat je deelneemt aan het HJGH Herfstweekend. Als je liever hebt dat wij de extra nacht(en) voor je regelen of als je vragen hebt over dieetvoeding, tarieven voor kinderen of anderszins neem dan direct
contact met ons op.  Het aantal beschikbare kamers is niet onbeperkt, dus als je serieus geïnteresseerd bent, zorg er dan voor dat je vroeg
boekt. Je boeking wordt pas na betaling bevestigd!

Boek vóór 1 juli 2020
Sluitingsdatum is 1 juli 2020  (Latere reserveringen afhankelijk van beschikbaarheid van kamers in het hotel). Vermeld bij de boeking je volledige naam, adres en e-mailadres; naam van je partner; merk en type van je auto en Informeer ons ook over mogelijke speciale vereisten met betrekking tot diëten etc.

Betalingsdetails:

Het Jensen Genootschap Holland
IBAN:             NL29 INGB 0003 2760 61
BIC:                INGB NL2A
Ovv                 Herfstweekend 2020

ING Bank NV, PO Box 1800, 1000 BV Amsterdam

Neem voor meer informatie en/of reserveren contact op met:

Kees Oudesluijs coudesluijs@chello.nl of oudesluijs@jensenholland.nl

Hans Harting harting@jensenholland.nl