NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

KNAC Vademecum

KNAC Vademecum

Een klassieke auto roept passie op bij mensen die genieten van mobiliteit, van reizen, van vrijheid en van mooie techniek. Dat was zo in 1898 toen de eerste auto nog maar net in Nederland was gekomen en de eerste Nederlandse automobielclub (de KNAC; toen nog NAC) werd opgericht en dat is nu nog steeds zo.

Blinkend chrome, glanzende lak en nergens een smetje te zien en toch niet kapot gerestaureerd. Wel de geur van oud leer, benzine en minerale olie! Wij voelen ons verwant met de pioniers uit de beginjaren van de auto en koesteren hun erfgoed. Dat doet u, met uw klassieker, ook. Daarom speciaal voor liefhebbers en bezitters van klassieke auto’s: een handig naslagwerk met veel tips en wetenswaardigheden om de auto goed te onderhouden.

U kunt het KNAC Klassieker Vademecum Onderhoud voor slechts € 2,75 inclusief verzendkosten bestellen via de website van de KNAC ( www.knac.nl ) of via hun afdeling ledenservice die tijdens kantooruren bereikbaar is op telefoonnummer 070-3831612. Voor leden van onze club die ook lid zijn van de KNAC, is het naslagwerk gratis.