NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Uitnodiging eerste meeting Jensen Owners Belgium

Jensen liefhebbers, het is gelukt. Jensen Owners Belgium organiseert op zondag 3 juni voor het eerst een samenkomst voor alle Jensen Cars en Jensen Healey-liefhebbers in het bijzonder. De startplaats is Melle (Gent) bij een lid van het JOB en alle deelnemers zijn welkom vanaf 10.00 uur.

Een stukje taart en drank zal voorzien worden. Deze verzamelaar die ons ontvangt bezit een rode Jensen 541 van 1955 in zeer goede conditie. De passie voor auto’s en aanverwanten zorgde ervoor dat Guido ons een inkijk kan geven in zijn verzameling. Guido zal ons gidsen tussen zijn verzamelstukken. Hierna plannen we een ritje van ongeveer 30 kilometer. De eindbestemming is een plaats met verschillende restaurants.

Wij vragen per persoon een bijdrage van €15 per persoon voor deelname in de kosten en het betalen van mijn boetes tijdens de voorbereiding van de rit. Het slagen en doorgaan van deze eerste meeting hangt af van u aanwezigheid. Indien er voldoende inschrijvingen komen, gaan we uitkijken voor een plaats om samen te lunchen. Indien er interesse is om deel te nemen kunt u ons dit via e-mail laten weten.

Met vriendelijke groet,

Ermin Claeys en co-organisator Yves